[two_third]

Winterstalling bij Nauticadam, Jachthaven/Werf Twellegea

Nauticadam heeft meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van boten op de wal.
Tevens kunt u hier één van onze havens vinden, Jachthaven Twellegea met ruim 70 ligplaatsen. De haven en werf bevinden zich in het pittoreske Nieuwendam, Amsterdam Noord. Deze locatie ligt slechts op 15 minuten rijden van het centraal station, is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid.

U kunt uw boot in het water laten liggen, stallen op ons afgesloten buitenterrein, of u kiest voor de overdekte winterstalling. Uw sloep, boot, zeil- of motorjacht staat daar veilig en droog. Met onze portaalkraan zetten wij probleemloos boten van maximaal 30 ton op de wal. Ook zijn er stabiele bokken die exact op maat van de boot kunnen worden afgesteld.

[/two_third][one_third last=”yes”]

image

[/one_third]

[vspace3]
[title style=”2″ title=”Winterstalling buit” subtitle=”” align=””]

Buiten stalling
Het buitenterrein van Nauticadam/Jachthaven Twellega bestaat uit ruim 5000m². Het terrein is bewaakt, beveiligd, geasfalteerd en verlicht. Tevens is het buitenterrein voorzien van een watertappunt, elektra aansluitingen en sanitaire voorzieningen.

Binnen stalling
Indien u graag  uw sloep, zeil- of motorjacht wil beschermen tegen weersinvloeden kunt u kiezen voor de overdekte winterstalling.

In de 1000m2 grote loods biedt Nauticadam/Jachthaven Twellegea elke winter veilig onderdak aan ruim 200 sloepen en boten in de vorm van een overdekte winterstalling.

Omdat wij een stofarme en veilige omgeving willen bieden in onze loods is onderhoud alleen toegestaan na overleg met het havenkantoor.

Winter te water
U kunt natuurlijk ook besluiten de boot gedurende de winter in het water te laten liggen. Mocht u hier voor kiezen, vergeet dan niet om antivries in uw koelsysteem  te gebruiken en al het water uit leidingen, boiler, tank en eventuele airconditioning te verwijderen om bevriezing tijdens vorst te voorkomen.  Ook adviseren wij om uw boot minimaal éénmaal uit het water te halen voor winteronderhoud. Dit neem Nauticadam/Jachthaven Twellegea  graag voor u uit handen.

Jachthaven Twellegea biedt  ligplaatsen in het water gedurende zomer  en winter.

Ligplaatshouders van Apolla Marina en Hilton Marina kunnen hun boot tot uiterlijk 1 oktober  in het water laten liggen.

Mocht u als vaste ligplaatshouder van Apollo Marina of Hilton Marina in de winter toch door willen varen en uw boot in het water willen laten liggen, dan is dat vanaf nu ook mogelijk!

Klik op de tarieven knop onderaan deze pagina voor meer informatie.

Onderhoud
Is uw boot toe aan reparatie of onderhoud? Dan helpen onze gecertificeerde vakmensen u graag verder.

Onderhoud  vindt plaats in een separate loods speciaal bestemd voor werkzaamheden door onze monteurs en schilders. Daarnaast beschikken wij over een werkplaats waar onderhoud plaatsvindt aan motoren, accu’s en elektronica.

Ook kunt u gebruik maken van onze ophaal- en wegbrengservice, sleepdiensten en een vervangende sloep als er onderhoud aan uw boot wordt gepleegd. Onze vakmensen voeren alle hijs-en transportwerkzaamheden uit met onze eigen moderne apparatuur, kortom, alle werkzaamheden omtrent de winterstalling onder één dak!

[hr2]
[tabs titles=”Tarieven,Overig,Winterstalling reserveren”][tab]

Bel ons voor onze laatste prijzen

[/tab][tab]Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Prijzen zijn onder voorbehoud, alle bedragen zijn inclusief 21 % BTW en geldig tot 1 april 2016. Er mogen onder geen beding gasflessen aan boord blijven. Alle werkzaamheden aan uw boot dient u vooraf te bespreken met het havenkantoor. Onverzekerde boten worden niet geaccepteerd. Voordat wij uw boot accepteren, vragen wij van u een ingevulde huurovereenkomst, een kopie van uw verzekeringspapieren, een kopie van uw paspoort en een foto van de boot. [/tab][tab]Wilt u graag een plek in de winterstalling reserveren? Vul dan onderstaande gegevens in en mail deze naar info@nauticadam.nl

 • Naam:
 • Adres + woonplaats:
 • Telefoon nummer:
 • Naam boot:
 • Type boot:
 • Materiaal boot:
 • Lengte:
 • Breedte:
 • Gewicht:
 • Haven:
 • Aankomst datum:
 • Type stalling: (water/wal/overdekt)
 • Hijsen: ja/nee

[/tab][/tabs]

[vspace3]
[title style=”2″ title=”Haven in Kaart!” subtitle=”Jachthaven Twellegea” align=””]