Winterstalling bij Nauticadam, Jachthaven/Werf Twellegea

Nauticadam heeft meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van boten op de wal.
Jachthaven Twellegea telt ruim 70 ligplaatsen. De haven en werf bevinden zich in het pittoreske Nieuwendam, Amsterdam Noord. Deze locatie ligt slechts op 15 minuten rijden van het centraal station, is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid.

U kunt uw boot in het water laten liggen, stallen op ons afgesloten buitenterrein, of u kiest voor de overdekte winterstalling. Uw sloep, boot, zeil- of motorjacht staat daar veilig en droog. Met onze portaalkraan zetten wij probleemloos boten van maximaal 30 ton op de wal. Ook zijn er stabiele bokken die exact op maat van de boot kunnen worden afgesteld.

image

Buiten stalling
Het buitenterrein van Nauticadam/Jachthaven Twellega bestaat uit ruim 5000m². Het terrein is bewaakt, beveiligd, geasfalteerd en verlicht. Tevens is het buitenterrein voorzien van een watertappunt, elektra aansluitingen en sanitaire voorzieningen.

Voor het buiten stallen van uw boot betaalt u:
boot tot 8m €1000 ex btw
boot tot 10m €1200 ex btw
boot tot 14m €1600 ex btw

Binnen stalling
Indien u graag uw sloep, zeil- of motorjacht wil beschermen tegen weersinvloeden kunt u kiezen voor de overdekte winterstalling.

In de 1000m2 grote loods biedt Nauticadam/Jachthaven Twellegea elke winter veilig onderdak aan ruim 200 sloepen en boten in de vorm van een overdekte winterstalling.

Omdat wij een stofarme en veilige omgeving willen bieden in onze loods is onderhoud alleen toegestaan na overleg met het havenkantoor.

Winter te water
U kunt natuurlijk ook besluiten de boot gedurende de winter in het water te laten liggen. Mocht u hier voor kiezen, vergeet dan niet om antivries in uw koelsysteem te gebruiken en al het water uit leidingen, boiler, tank en eventuele airconditioning te verwijderen om bevriezing tijdens vorst te voorkomen. Ook adviseren wij om uw boot minimaal éénmaal uit het water te halen voor winteronderhoud. Dit neem Nauticadam/Jachthaven Twellegea graag voor u uit handen.

Jachthaven Twellegea biedt ligplaatsen in het water gedurende zomer en winter.

Onderhoud
Is uw boot toe aan reparatie of onderhoud? Dan helpen onze gecertificeerde vakmensen u graag verder.

Onderhoud vindt plaats in een separate loods speciaal bestemd voor werkzaamheden door onze monteurs en schilders. Daarnaast beschikken wij over een werkplaats waar onderhoud plaatsvindt aan motoren, accu’s en elektronica.

Ook kunt u gebruik maken van onze ophaal- en wegbrengservice, sleepdiensten en een vervangende sloep als er onderhoud aan uw boot wordt gepleegd. Onze vakmensen voeren alle hijs-en transportwerkzaamheden uit met onze eigen moderne apparatuur, kortom, alle werkzaamheden omtrent de winterstalling onder één dak!

Bel ons voor onze laatste prijzen!

Er mogen onder geen beding gasflessen aan boord blijven. Alle werkzaamheden aan uw boot dient u vooraf te bespreken met het havenkantoor. Onverzekerde boten worden niet geaccepteerd. Voordat wij uw boot accepteren, vragen wij van u een ingevulde huurovereenkomst, een kopie van uw verzekeringspapieren, een kopie van uw paspoort en een foto van de boot. Wilt u graag een plek in de winterstalling reserveren? Vul dan onderstaande gegevens in en mail deze naar info@nauticadam.nl

 • Naam:
 • Adres + woonplaats:
 • Telefoon nummer:
 • Naam boot:
 • Type boot:
 • Materiaal boot:
 • Lengte:
 • Breedte:
 • Gewicht:
 • Haven:
 • Aankomst datum:
 • Type stalling: (water/wal/overdekt)
 • Hijsen: ja/nee